Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które skrzynki najlepiej otworzyć?

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretyczne nowe są ciut opłacalne, bo skiny wchodza dopiero wchodza na rynek, ale drugą stroną skrzynki są droższe.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Mówiąc najsensowniej skrzynek w CS:GO W ogóle się nie opłaca otwierać.

Ale jak już na chama chcesz już sobie otworzyć to nowe są bardziej opłacalne.

Opublikowano

Mówiąc najsensowniej skrzynek w CS:GO W ogóle się nie opłaca otwierać.

Ale jak już na chama chcesz już sobie otworzyć to nowe są bardziej opłacalne.

A jakie macie sposoby na skiny? :)

Opublikowano

Skiny albo sobie kup bezpośrednio przez steam albo graj na ruletkach, jackpotach itp. jest też opcja otwierania skrzynek ale na stronach :D

Opublikowano

Skiny albo sobie kup bezpośrednio przez steam albo graj na ruletkach, jackpotach itp. jest też opcja otwierania skrzynek ale na stronach :D

A moge jakoś zainwestować te 2,5euro żeby wyjść na pluis jakimś sposobem? Granie na crashach sie opłaca?

Opublikowano

A na stronach jest bardziej opłacalne czy co?

Opublikowano

Czy opłacalne ? Byś musiał trafić na dobrą stronę , gdzie nie jest nic ustawione.

26576711154493759419.gif

Opublikowano

Na pewno crashe są o wiele lepsze niż ruletki, dla przykładu z 30 euro zrobiłem 210 na crashu i jak debil zacząłem na ruletce grać i wszystko przegrałem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...